Overzicht
Je kan je bestelling wijzigen door op de knop brievenbus bewerken te klikken.
We verzenden gratis en CO2 neutraal met fietskoeriers. Het pakketje gaat door je brievenbus, handig want je hoeft niet thuis te zijn!

Over RUIK

We zijn eigenlijk nooit veranderd


Zie hier ons experiment naar het maken van geur met een baksteen en een breipen. De warme metalige geur die vrijkwam kunnen we nog steeds beschrijven. Ons eerste 'parfum' was geboren.

Onze droom viel in duigen


Door onze passie voor geuren zijn we zelf parfums gaan maken. We ontdekten al snel dat parfums bomvol chemische en synthetische geurstoffen zitten. Zo willen we toch niet ruiken!

Sinaasappelschillen en kerstbomen


Toen zijn we op zoek gegaan naar de manier om de meest duurzame parfums te maken. We zagen dat er allemaal dingen worden weggegooid die fantastisch ruiken en waar we geur uit kunnen halen. Van sinaasappelschillen tot kerstbomen. Vanuit deze ontdekking zijn we RUIK gestart.

0% waste


Naast de inhoud van het parfum vinden we dat het hele product duurzaam moet zijn. Van de verpakking die we maken van landbouwafval, de doppen van restmateriaal tot aan de bezorging van de pakketjes op de fiets. Zo dragen we bij aan een wereld zonder waste!