VERSCHIL – EAU D’ORANGE

Wie ruikt naar VERSCHIL? Warme persoonlijkheden die onder alle omstandigheden fris en energiek blijven. Laat een onuitwisbare indruk achter met een parfum dat zowel klassiek als sexy ruikt en de hele dag bij je blijft. Gemaakt van biologische sinaasappelschillen die normaal worden weggegooid. Het parfum opent met vurige citrus en ligt op een basis van kruidige en houtige geuroliën. Verantwoord is nog nooit zo verleidelijk geweest! Voor hem en haar.

100% handgemaakt plantaardig parfum. Vrij van:
– Synthetische en dierlijke geurstoffen
– Ftalaten
– UV-filters
– Kunstmatige conserveringsmiddelen

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: 71220162 Categorie: Tag:

Extra informatie

Optie

KERSTCADEAU – Limited Edition (10 ml), Geef VERSCHIL Cadeau, Large (50ml), Small (30ml), Sample Pakket (10 stuks), Sample, Hoesje van Sinaasappelleer

MAAK HET VERSCHIL
Jij draagt een wereld zonder waste

RUIK -  Maak het verschil - Sinaasappelschillen afval

Op dit moment wordt er 20.000.00 ton aan sinaasappelschillen weggegooid. Super zonde, want in de schillen zit heel veel fantastisch ruikende geurolie! Deze geurolie is de basis van VERSCHIL – EAU D’ORANGE.
Ook maken we van de schillen sinaasappelpapier, de verpakking van VERSCHIL, en het luxe hoesje van sinaasappelleer. Thanks Teatral!

RUIK HET VERSCHIL
Uniek op jouw huid

RUIK - Ruik het verschil - RUIKcirkel

De zelf gewonnen sinaasappelolie van biologische Valencia Sinaasappels hebben we gecombineerd met uitsluitend hoogwaardige plantaardige etherische oliën. Houtige tonen en de bloesem van de sinaasappel, Neroli, dragen bij aan een zwoele diepte. Een parfum die fris en energiek opent en door de kruidige houtige basisnoten van Ceder, Eikenmos en Bourbon Vanille kan je hem alle seizoenen dragen.

ERVAAR HET VERSCHIL
Jij hebt inhoud en draagt inhoud

RUIK - Ervaar het verschil parfum vullen

Mensen met inhoud dragen ook inhoud. RUIK kiest de beste plantaardige etherische olieën voor jou uit,
zonder chemicaliën en synthetische geurstoffen. Dep EAU D’ORANGE op je polsen en in je hals, zodat jouw warmte de unieke geur ultiem verspreidt.